Monday, November 26, 2012

"Regeneration!" tai jotain...

Whelp. Niinpä sitä autuaasti puolisentoista vuotta meni, ennenkun sain itseni tänne väännettyä. Eikä tällä(kään) kertaa mitään maatamullistavaa, ylläri. Tsilien kanssa vehtailu tosin vähentynyt, kun päätin heivata hydrot hiiteen. Osin että saa makkariin lisää tilaa, ja sängyn niin ettei tarvitse olla käärmeihminen kun sitä petaa. Ja osin taas kun meinasi tulla vähän sisäilmaongelmia, köh, köh... Sitä se laiskuus teettää...
Eli tommoisella kokoonpanolla mennään nyt. Bambu tuli kaverilta tuomaan vähän jotain vaihtelua noihin kasviksiin. Ja, sorruin sitten viime viikolla hankkimaan myös telkkarin. Kyllä, minä, aina mokomia kapistuksia viimeiseen asti vihannut ja ääntä siitä pitänyt. Miksikö? Koska Hitler, tai oikeammin armaisen hallituksemme YLE-vero. Tyhjästähän ei makseta, joten telkkari seinälle, jawohl!
No, antennipiuhaa ei ole laitettu, joten lähinnä kakkosnäytön/pleikkanäytön virkaa toimittaa. Saapahan pelailla ja katso leffoja isolta ruudulta. Vaan saas nähdä milloin se koittaa. Nyt kun ajasta tappelee Mass Effect- maratooni ja Persona 4 Golden, joka tänään mukavasti Kanadanmaalta tuli. Jeppa jee. Mutta, koitan tässä jatkossa saada jotain tiristettyä edes silloin tällöin pihalle, sikäli mikäli tänne enää kukaan eksyy. And off to calibrate some things. Just for the hell of it.

No comments:

Post a Comment